comand pachetul promoţional al publicaţiei COMPOZITORI CLASICI, respectiv trimiterile individuale ulterioare. Preţul pachetului este deosebit de avantajos acum, fiind doar 19,99 lei. (Preţul conţine cheltuielile de ambalare şi cele poştale, respectiv TVA-ul). În cazul în care în termen de 10 zile de la primirea pachetului de prezentare nu îmi exprim intenţia de a renunţa la publicaţie, voi primi câte un nou pachet din seria comandată la un interval de 3-4 săptămâni, la preţul de 34,99 lei. Voi putea renunţa oricând la trimiterile ulterioare, fiind suficient să vă contactez prin telefon la (031) 080-1890 (tarif normal) sau prin poştă OP 39, CP 150, Sector 2, Bucureşti. Prin specificarea nr. de telefon şi/sau adresei de e-mail sunt de acord să fiu contactat de IMP, precum şi alte firme partenere de încredere şi prin aceste modalităţi de contact. În cazul în care nu doresc să fiu contact(ă) pe aceste căi, las câmpurile respective (telefon, e-mail) necompletate.
masculin     feminin   


Am citit şi sunt de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare.
Valorosul pachet promoţional, acum la preţul de
CADOU o pereche de căşti stereo!
 19,99
lei
star
Header

Bine aţi venit în lumea muzicii clasice!


Stimate meloman!

Aveţi acum posibilitatea extraordinară de a cunoaşte capodoperele muzicii clasice.

Descoperiţi melodiile pline de emoţii ale romanticilor, pasajele de pian încântătoare de Chopin, melodiile frumoase şi armoniile lirice ale lui Schubert, piesele etern valabile ale compozitorilor baroci, melodiile geniale, melodioase ale lui Mozart, pasiunea devotată a lui Ceaikovszki şi a altor compozitori ruşi, operele dramatice şi comice ale celor mai cunoscuţi compozitori de operă, sunetul incitant al compozitorilor moderni, printre care al lui Rahmaninov şi Gershwin! Şi toate acestea sunt doar câteva nume pe care le-am spicuit din lista compozitorilor clasici.

Fiecare bucată a acestei publicaţii este o carte despre compozitorul dat, împreună cu un CD de calitate extraordinară, cu ajutorul căruia veţi putea asculta operele prezentate în publicaţie. Astfel, acumularea de cunoştinţe se îmbină cu plăcerea artistică: veţi putea afla lucruri noi şi interesante despre compozitori, viaţa lor – presărate cu întâmplări interesante care câteodată ne aduc zâmbetul pe buze – , despre epoca în care a trăit şi creat compozitorul dat, completat cu date de istorie a epocii nu numai din anturajul compozitorului, ci cu deschidere către cele mai importante evenimente din Europa şi din celelalte continente. Veţi intra astfel în posesia unor cunoştinţe comprehensive, întregit cu un material fotografic bogat, într-un stil uşor şi plăcut ... şi pe lângă toate acestea puteţi admira marii compozitori în interpretarea unor artişti desăvârşiţi.

Comandaţi chiar azi pachetul de prezentare, deoarece datorită publicaţiei noastre veţi avea acasă o colecţie de cărţi şi CD-uri care nu vă va dezamăgi niciodată dacă aspiraţi la o atmosferă plăcută şi la muzică frumoasă.

Distracţie plăcută, să vă petreceţi timpul într-un mod util şi multe minute de plăcere!
Andreea Cornea
Editor produs Compozitori clasici

P.S. Nu rataţi această posibilitate şi COMANDAŢI ACUM!

 


 

Pachetul dvs. de prezentare cuprinde următoarele:

  • O carte bogat ilustrată, cu o copertă cartonată, completată de un CD care conţine cele mai frumoase opere ale lui Mozart.
  • O carte extraordinară de 24 de pagini, cu CD-ul aferent care conţine cele mai cunoscute opere ale lui Beethoven.
  • UN CADOU SURPRIZĂ: o colecţie unică de fişe care prezintă lumea muzicii clasice, respectiv o mapă decorativă pentru depozitarea fişelor.
  • O CASCĂ STEREO valoroasă, dacă trimiteţi chiar azi comanda dvs. 

TRIMITE

 


Cum funcţionează?

Pachet promoţional, pentru numai 19,99 lei!

Completaţi câmpurile de mai sus si trimiteţi comanda pentru a putea primi valorosul pachet promoţional.

Comandaţi chiar azi şi veţi primi şi o valoroasă pereche de căşti stereo! Veţi putea păstra conţinutul pachetului de prezentare după achitarea celor 19,99 lei, preţ ce conţine deja cheltuielile de ambalare şi trimitere, precum şi TVA-ul.

Fără obligaţii

În cazul în care în termen de 10 zile de la data primirii pachetului de prezentare nu primim refuzul dumneavoastră, vă vom trimite câte o nouă carte din publicaţia comandată, cu CD-ul aferent, la un interval de 3-4 săptămâni, la preţul de 34,99 lei. Puteţi întrerupe oricând primirea pachetelor ulterioare: este suficient să ne anunţaţi în scris la SC IMP SRL, O.P. 39 – C.P. 150. Bucureşti sau telefonic la (031) 080-1890 (tarif normal).

Depinde doar de dvs. până când doriţi să colecţionaţi

Preluarea pachetelor ulterioare nu vă obligă la cumpărare, le puteţi trimite înapoi în termen de 10 zile lucrătoare. Primirea pachetelor poate fi întreruptă oricând: este suficient să ne anunţaţi în scris sau telefonic.Garanţia încrederii

IMP este garanţia calităţii excelente şi a satisfacţiei clienţilor. Grupul editorial IMP îşi desfăşoară munca în mai mult de 30 de ţări din 1972 şi este renumită pe plan mondial pentru publicaţiile sale de calitate. Cu toate trimiterile, veţi putea cunoaşte câte o piesă nouă, superbă din publicaţia noastră. Veţi putea studia pachetele din această publicaţie până când doriţi. Veţi putea decide de câte cărţi şi CD-uri aveţi nevoie şi în ce ritm doriţi să le primiţi. Dacă doriţi să le păstraţi, vă rugăm să achitaţi suma de pe foaia de depunere anexata facturii. În eventualitatea în care publicaţia nu v-ar cuceri, returnaţi-o la adresa noastră în mod gratuit şi semnalaţi serviciului nostru de relaţii cu clienţii, prin telefon sau în scris, intenţia dvs. de renunţare în termen de 10 zile. Satisfacţia dvs. este lucrul cel mai important pentru noi!Aflaţi câteva din părerile cititorilor noştri mulţumiţi

Ador muzica, în special muzica simfonică. Întotdeauna când ascult opere clasice, simt că trebuie să ştiu mai multe despre compozitor. Sunt foarte fericită că am descoperit seria unică intitulată Compozitori clasici. CD-urile mă ajută să mă relaxez, iar cartea aferentă – care conţine informaţii uşor inteligibile – este întotdeauna la îndemână! În aceasta pot fi găsite la un loc toate datele importante: scurta biografie a compozitorului, descrierea epocii în care a trăit şi creat, respectiv circumstanţele care au influenţat viaţa şi opera acestuia. Este foarte plăcut să îmi pot îmbogăţi cunoştinţele acasă, ascultând această muzică frumoasă.

Andreia şi Marius din Vaslui

Munca, familia, casa, viaţa cotidiană agitată – seara mă simt complet epuizat şi obosit. În sfârşit am găsit cel mai plăcut mod de relaxare. Seara mă aşez cu bucurie într-un fotoliu comod să ascult muzică cu ajutorul CD-urilor din seria intitulată Compozitori clasici. Până acum nu am fost un admirator al muzicii clasice, deoarece nici nu am înţeles-o, însă datorită cărţii şi CD-urilor am descoperit vraja acesteia, am înţeles mesajul ei şi am avut şansa de a cunoaşte lumea marilor compozitori.

Maria din Timişoara

Muzica e pasiunea mea. Am predat ore de violoncel şi pian timp de mulţi ani. Seria intitulată compozitori clasici prezintă în mod comprehensiv operele cele mai cunoscute ale fiecărui compozitor. Deşi am o colecţie vastă, recurg destul de des la această serie. Ştiu că voi asculta tot ceea ce este cel mai frumos în muzica clasică. Sunt cucerit de descrierile interesante din aceste cărţi minunate. Recomand cu drag seria Compozitori clasici tuturor acelora care vor să se delecteze ascultând aceste melodii, respectiv acelora care doresc să cunoască mai bine muzica clasică.

Ioan din Oradea


COMANDAŢI ACUM!


 

 Felicitări!

Pachetul dvs. promoţional conţine toate acestea pentru numai 19,99 lei: 

top

Carte extraordinară de 24 de pagini cu CD-ul aferent, intitulat Mozart – Capodopere muzicale.

top

top

Carte extraordinară de 24 de pagini cu CD-ul aferent, intitulat Beethoven – Spiritul libertăţii

top

top

CADOU SURPRIZĂ: o colecţie unică de fişe care prezintă lumea muzicii clasice, respectiv o mapă decorativă pentru depozitarea fişelor.

top

top

 CADOU: dacă plasaţi comanda acum, veţi primi cadou o pereche de căşti stereo!

bottom

COMANDAŢI ACUM!