comand valorosul pachet de prezentare al publicaţiei Medicul de familie precum şi trimiterile ulterioare independente. Pachetul promoţional îl voi primi gratuit, voi plăti doar cheltuielile de ambalare şi cele poştale, 4,99 lei. Dacă nu trimit refuzul meu în termen de 8 zile de la preluarea pachetului promoţional, atunci voi primi la 3-4 săptămâni alte 12 fişe noi la un preţ de numai 16,99 lei, toate cheltuielile incluse. Colecţia este compusă din 129 de pachete. Bineînţeles, puteţi renunţa oricând la primirea următoarelor pachete de fişe. Pentru aceasta este suficient să ne anunţaţi în scris la OP 39-CP 150, Bucureşti sau printr-un apel telefonic (031) 080-1880 (tarif normal). Prin specificarea nr. de telefon şi/sau adresesi de e-mail sunt de acord să fiu contactat de IMP, precum şi alte firme partenere de încredere, şi prin aceste modalităţi de contact. În cazul în care nu doresc să fiu contact(ă) pe aceste căi, las câmpurile respective (telefon, e-mail) necompletate.

masculin     feminin   


Am citit şi sunt de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare.
Valorosul pachet de prezentare, acum
CADOU: un superb set de bijuterii**


Gratis* 
star
Header

Medicul de familie – enciclopedia sănătăţii

 

Cu ajutorul publicaţiei noastre Medicul de familie vă puteţi îmbogăţi cunoştinţele despre anumite afecţiuni şi cele mai potrivite metode de prim ajutor precum şi despre modul de viaţă sănătos şi menţinerea sănătăţii.

Prin intermediul fişelor puteţi înţelege mai uşor cauzele apariţiei diferitelor afecţiuni, puteţi recunoaşte simptomele acestora şi puteţi afla metodele de tratament şi evoluţia acestuia.

În plus, avantajul faţă de cărţile medicale clasice este faptul că fişele pot fi scoase oricând din mapă pentru a putea fi utilizate oriunde.

Fiţi şi dvs. mai bogat cu numeroase cunoştinţe teoretice şi practice. Faceţi cunoştinţă cu metodele terapeutice uşor de utilizat acasă, precum şi cu posibilităţile altor domenii ale medicinii, cum este medicina naturistă.

Profitaţi acum de oferta noastră specială!

Editor,


Dr. Zaharia Nicolae
Medicul de familie

P.S: Nu rataţi această oportunitate şi COMANDAŢI ACUM !

 


PACHETUL DVS. GRATUIT* VA CONŢINE TOATE ACESTEA!

36 de fişe a câte 2 pagini fiecare, cu fotografii superbe şi informaţii importante despre sănătate .

18 cartele despărţitoare, ce ajută la găsirea rapidă a fişelor.

O mapă colectoare, pentru stocarea simplă şi în siguranţă a fişelor

Cadou: un superb set de bijuterii**.

Comandaţi chiar acum valorosul pachet de prezentare şi veţi primi şi cadoul oferit de firma noastră!* Plătiţi doar cheltuielile de livrare şi
ambalare: numai 4,99 lei.
** Forma si culoarea setului de bijuterii, pot diferi în funcţie de stoc.

 


Cum se procedează?

Megapachet de prezentare GRATUIT!

Completaţi şi trimiteţi câmpurile de mai sus cu datele dumneavoastră personale, pentru a putea primi megapachetul de prezentare GRATUIT. Veţi plăti cheltuielile de ambalare, de expediere, precum şi TVA-ul aferent: numai 4,99 lei. În cazul în care comandaţi acum, primiţi CADOU şi un superb set de bijuterii**.

Fără obligaţii

În cazul în care nu primim refuzul dumneavoastră în termen de 8 zile de la preluarea pachetului de prezentare, vă vom trimite la 3-4 săptămâni câte un pachet nou al publicaţiei, ce va conţine 12 fişe noi -a câte două pagini fiecare-, pentru numai 16,99 lei. Acest preţ conţine deja cheltuielilede ambalare, de expediere, precum şi TVA-ul aferent. Puteţi renunţa oricând la trimiterile ulterioare, pentru aceasta fiind suficient să ne înştiinţaţi prin telefon sau pe cale poştală.

Depinde numai de dumneavoastră până când colecţionaţi

Preluarea pachetelor nu vă obligă la cumpărare, deoarece le puteţi trimite înapoi în termen de 10 zile. Primirea pachetelor ulterioare poate fi întreruptă oricând, pentru aceasta fiind suficient să ne anunţaţi la Departamentul de Relaţii cu Clienţii, telefon: (031) 080-1880. (tarif normal).
** Forma si culoarea setului de bijuterii, pot diferi în funcţie de stoc.COMANDAŢI ACUM!Garanţia încrederii

IMP SRL reprezintă garanţia calităţii excelente şi a satisfacţiei clienţilor. Grupul editorial IMP activează începând din 1972 în mai mult de 30 de ţări şi este renumit pentru calitatea publicaţiilor sale. Prin fiecare trimitere puteţi face cunoştinţă cu o nouă parte fantastică a publicaţiei. Depinde numai de dumneavoastră cât timp doriţi să studiaţi publicaţiile noastre. Dumneavoastră decideţi câte pachete de fişe doriţi şi în ce ritm vreţi să le primiţi. Dacă doriţi să le păstraţi, vă rugăm să achitaţi suma ce apare pe documentul de plată anexat fiecărei trimiteri. În cazul în care pachetele de fişe nu au fost pe placul dumneavoastră, vă rugăm să le returnaţi pe adresa noastră. Decizia dumneavoastră de renunţare vă rugăm să ne-o anunţaţi în termen de 10 zile, la Departamentul de Relaţii cu Clienţii, prin telefon sau pe cale poştală. Satisfacţia dumneavoastră este cel mai important lucru pentru noi!


COMANDAŢI ACUM!
 

FELICITĂRI!

Toate acestea pot fi ale dvs. GRATUIT*!
*Veţi plăti doar cheltuielile de ambalare, de expediere, precum şi TVA-ul aferent: numai 4,99 lei.

top

 36 de fişe a câte 2 pagini fiecare, cu informaţii importante despre sănătate.

top

top

Un pachet alcătuit din 18 cartele despărţitoare, ce ajută la găsirea rapidă a fişelor.

top

top

 Mapă colectoare cu un design unic, pentru stocarea simplă şi în siguranţă a fişelor.

top

top

Un superb set de bijuterii**, în cazul în care comandaţi chiar ACUM!

** Forma si culoarea setului de bijuterii, pot diferi în funcţie de stoc.

bottom
 

COMANDAŢI ACUM!